Fortsätt till huvudinnehåll

Därför bör man blötlägga nötter och fröer

Att blötlägga råa nötter och fröer innan man äter dom kommer med
stora hälsofördelar. Det hjälper nämligen till att bryta ner innehållet
av antinutrienter. Dessa ämnen kan ställa till med problem eftersom dom
försvårar matsmältningen och hämmar näringsupptaget. Genom blötläggning
blir nötterna/fröerna lättsmälta för magen, näringsämnena aktiveras och
kan lättare tas upp av kroppen. Läs vidare på:


Därför bör man blötlägga nötter och fröer

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Huskurer vid tandköttsinflammation

Tandvärk eller tandköttsinflammation kan vara en smärtsam historia. Det påverkar hela kroppen och smärtan kan göra att man känner sig helt utslagen. Lyckligtvis så finns det vissa saker som man kan lindra tandvärken eller inflammationen i tandköttet med, tills man har möjlighet att ta sig till en tandläkare. Läs vidare på: Huskurer vid tandköttsinflammation