Fortsätt till huvudinnehåll

Därför bör man blötlägga nötter och fröer

Att blötlägga råa nötter och fröer innan man äter dom kommer med
stora hälsofördelar. Det hjälper nämligen till att bryta ner innehållet
av antinutrienter. Dessa ämnen kan ställa till med problem eftersom dom
försvårar matsmältningen och hämmar näringsupptaget. Genom blötläggning
blir nötterna/fröerna lättsmälta för magen, näringsämnena aktiveras och
kan lättare tas upp av kroppen. Läs vidare på:


Därför bör man blötlägga nötter och fröer

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Huskur: Behandla din gikt med äppelcidervinäger

Jag har innan skrivit om hur effektivt äppelcidervinäger och kokosolja är för att ta död på huvudlöss och även hur den kan bidra till en välfungerande matsmältning och förbränning. Här följer en traditionell huskur om hur du kan behandla din gikt med äppelcidervinäger. Fortsätta att läsa på: Behandla din gikt med äppelcidervinäger