Fortsätt till huvudinnehåll
Tips om ett friskare liv ! Noni, superfrukten!
http://ping.fm/XtRPl

Noni ( Morinda citrifolia)
Noni har sitt ursprung i Asien men den har även sedan länge används på Tahiti och andra söderhavs öar och har på senare år även börjat bli uppskattad i västvärlden.
Detta är en växt vars frukt och blad används som ett universalmedel i förebyggande och botande syfte.

Noni innehåller över 150 dokumenterade näringsämne och skiljer sig från andra superfrukter eftersom den innehåller ett ovanligt brett spektrum av bioaktiva ämnen inklusive iridoider, lignaner, kumariner, flavonoider, polysackarider, fettsyror och även 18 av de 20 aminosyror som kroppen använder sig av för att bygga upp protein.
Noni juice innehåller väldigt mycket pro-xeronin som är förstadiet till en väldigt viktig enzym xeronin. Pro-xeronin ombildas i magen till xeronin som ger nytt liv till kroppens celler.
Xeronin stärker och frigör effekterna av lyckohormoner ( endorphiner) så Noni verkar positivt på det mentala systemet, utan att göra dig beroende.
Noni är även väldigt effektiv vid reumatism.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Huskurer vid tandköttsinflammation

Tandvärk eller tandköttsinflammation kan vara en smärtsam historia. Det påverkar hela kroppen och smärtan kan göra att man känner sig helt utslagen. Lyckligtvis så finns det vissa saker som man kan lindra tandvärken eller inflammationen i tandköttet med, tills man har möjlighet att ta sig till en tandläkare. Läs vidare på: Huskurer vid tandköttsinflammation