Fortsätt till huvudinnehåll
Tips! För hur kroppen ska fungera optimalt och man ska må bra.
http://ping.fm/xuaHz

En av dom viktigaste förutsättningarna för att man ska må bra och kroppen ska fungera optimalt är att det är jämvikt i kroppens syra- basbalans.
De flesta människor är försurade (har lågt pH-värde), vilket gör att de inte mår så bra som de skulle kunna göra och gör att man åldras mycket snabbare.

Syra-basbalansen påverkar i stort sett alla kroppsfunktioner i kroppen, så som: energiproduktionen, immunsystemet, nervsystemet, hormonsystemet, avgiftningen och stressnivån.
I stort sett alla sjukdomar påverkas positivt av att balansera kroppens
pH-värde.

Det finns troligen ingen fysisk terapi som är så allsidig och kraftfull som att återställa syra-basbalansen i kroppen. När detta är gjort kan man sen lättare ta itu med de problem som eventuellt återstår.

Det är lätt att själv testa sitt eget pH-värde!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Huskurer vid tandköttsinflammation

Tandvärk eller tandköttsinflammation kan vara en smärtsam historia. Det påverkar hela kroppen och smärtan kan göra att man känner sig helt utslagen. Lyckligtvis så finns det vissa saker som man kan lindra tandvärken eller inflammationen i tandköttet med, tills man har möjlighet att ta sig till en tandläkare. Läs vidare på: Huskurer vid tandköttsinflammation