Fortsätt till huvudinnehåll
Näringsbrister gör att vi åldras snabbare!
http://ping.fm/mGHMj

När vi lider av näringsbrister bryts kroppen ner snabbare och leder till att vi åldras snabbare både invändigt och utvändigt.
Många åldersrelaterade sjukdomar orsakas av att vi lider brist på specifika näringsämnen som är nödvändiga för produktion, transport och upptag av hormoner som håller oss unga.
Ju snabbare vi absorberar och spjälkar näring till våra celler desto mer anti-åldrandehormoner producerar vi, och resultatet blir att vi åldras långsammare.

De flesta människor lider av näringsbrister och näringsobalanser och då menar jag inte enbart näringsbrister i traditionell bemärkelse med svåra bristsjukdomar, utan en näringsbrist som innebär att vi inte får i oss optimala mängder näring.
Optimala mängder näringsämnen främjar alla våra organ, immunförsvaret, cellförnyelsen och vi kan bättre handskas med både fysisk och psykisk stress.
En optimal balans av näringsämnen bildar föryngringshormoner och motarbetar åldersprocessen och ger oss mer energi och vitalitet som ger högre livskvalité.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Huskurer vid tandköttsinflammation

Tandvärk eller tandköttsinflammation kan vara en smärtsam historia. Det påverkar hela kroppen och smärtan kan göra att man känner sig helt utslagen. Lyckligtvis så finns det vissa saker som man kan lindra tandvärken eller inflammationen i tandköttet med, tills man har möjlighet att ta sig till en tandläkare. Läs vidare på: Huskurer vid tandköttsinflammation