Fortsätt till huvudinnehåll
Goda råd för ett starkare immunförsvar!
Visste du att………

• Ett gott skratt förbättrar cirkulationen, förbränningen, sänker blodtrycket och minskar muskelspänningar. Skratta mycket!!!!!!

• Tänk positivt! Undersökningar har visat att folk som tänker positivt redan i unga år lever upp till tolv år längre än pessimister. Detta går också att
applicera på immunförsvaret: folk med mycket humörsvängningar, nervösa och lättstressade personer blev lättare sjuka.

• Använd huvudet! En professor i Berkeley har studerat hur bridgespelande stimulerade kvinnors immunsystem. Han hittade ett samband mellan starkare immunförsvar och de delar i hjärnan som har hand om abstrakt tänkande, planering och initiativförmåga.

• Att lyssna på musik kan verkligen stärka ditt immunförsvar – men det måste vara musik som du verkligen gillar!

• Sänk volymen! Om du under längre tid utsätt för oljud riskerar du både att drabbas av högt blodtryck och sämre immunförsvar.

http://ping.fm/zDsb5

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Huskurer vid tandköttsinflammation

Tandvärk eller tandköttsinflammation kan vara en smärtsam historia. Det påverkar hela kroppen och smärtan kan göra att man känner sig helt utslagen. Lyckligtvis så finns det vissa saker som man kan lindra tandvärken eller inflammationen i tandköttet med, tills man har möjlighet att ta sig till en tandläkare. Läs vidare på: Huskurer vid tandköttsinflammation